Tips för att skapa ett unikt hem

Känner du att ditt hem ser ut som en tråkig version av en Ikeakatalog? Då är du inte ensam. Många tycker att det är svårt att få till en unik inredning i hemmet. Det behöver dock inte vara så svårt som många tror. Du behöver varken miljoner på kontot eller en viss talang. Allt som krävs är några få unika inredningsdetaljer och lite kreativitet. Här hittar du de bästa tipsen.

Välj ut några få unika detaljer

Det allra bästa tipset för att skapa en unik känsla i hemmet är att välja ut några få speciella inredningsdetaljer. Välj gärna en härlig möbel i något udda mönster eller material. Detta kommer garanterat att dra till sig uppmärksamheten i rummet. Hos Etnodesign.se kan du hitta något speciellt online. Här hittar du bland annat sittpuffar, fotpallar, mattor, handgjord inredning och kuddfodral i vackra färger och mönster.

Våga testa nytt

Om du känner att ditt hem känns tråkigt och oinspirerat är det dags att testa något nytt. Våga ta ut svängarna och mixa material och texturer för en livlig och lekfull inredning. Det kommer garanterat att ge rummet ett personligare och mindre stelt intryck. Att inreda med växter är att annat bra tips för att ge en hemtrevlig och ombonad känsla. Välj några stora växter som du tycker om!