Skapa en mysig miljö hemma

Hösten är här och det blir allt mörkare om kvällarna. Då vill vi gärna skapa en mysig miljö hemma och krypa upp i soffan med en god bok eller någon skön film på TV. Gör det bekvämt för dig och slappna av efter en god middag och njut av det du åstadkommit i ditt hem.

Tänd några levande ljus

Det kan vara mysigt att få tända några levande ljus och släcka eller i alla fall dra ner på den vanliga belysningen. Doftljus kan också göra att man kommer i en annan stämning. Se till att fylla på förrådet av doftljus om du inte redan gjort detta. Ja även vanliga stearinljus kanske måste köpas in för under hösten och vintern så går dessa gärna åt under kvällarna. Det gör mycket för känslan med levande ljus och framförallt doftljus.

Fyll på med kuddar och plädar

Se till så att du har tillräckligt med kuddar och plädar i soffan. Detta kan vara otroligt mysigt att få krypa upp i soffan och inunder en pläd om det är lite regnigt och ruskigt utomhus. Du kanske varit ute med hunden eller gjort något annat ute som gör att du är lite frusen då du kommer in. Då kan det vara skönt att snabbt återfå lite värme under en pläd i soffan. Värm en kopp te och njut av den sköna soffan med kuddar, plädar och något doftljus tänkt. Då återfår man krafterna rätt snabbt.