Passande inredning

För många så är inredning en passion och man inreder så ofta man kan. Det kanske även blir så att man hjälper andra som har det svårt att hitta passande inredning till sin lägenhet eller bostad.Vissa kanske inte har ögat för detaljerna utan man skapar ihop ett mischmasch av allt som finns och ser inte riktigt slutresultatet. Då kan det vara bra att anlita någon som har kunskapen och som vet hur man ska inreda för att det ska ser bra ut i slutändan.Det kan vara de små detaljerna som gör det i en inredning och som man själv kanske inte vet om eller uppfattar som nödvändiga för att inredningen ska bli komplett. För att få lite mer koll så följer lite kort om olika inredningsstilar här nedan.

  • Shabby Chic är en inredningsstil som kom stort på 80-talet, en romantisk och lantlig inredning med slitna detaljer med patina. Du kan göra loppisfynd och få dessa att bli Shabby Chic genom patinering och behandling på rätt sätt.
  • New England & Marint känns både ombonad och naturnära. Elegant, enkel och evig har den kallats denna stil som kommer från den Amerikansk östkusten. Mycket blått och vitt genomsyrar denna inredningsstil.
  • Skandinavisk inredningsstil kanske är den vi är mest van vid. Det är oftast en neutral färgbas som kan gå i vitt. Du kan även blanda in ljusa och mörka kulörer för att kontrastera något. Det fungerar att blanda loppisfynd med något nytt och designat.